Over ingedachten.be

Kinderen

Ingedachten.be is een initiatief van DELA, dé uitvaartspecialist. DELA heeft als hoofddoel ‘mensen helpen voor, tijdens en na een uitvaart’.  

DELA is niet voor niks de afkorting van ‘Draagt Elkanders Lasten’. Die zorg voor elkaar willen wij zo breed mogelijk in de praktijk brengen. Niet alleen praktisch of financieel, maar ook op menselijk vlak. 

Vanuit die gedachte is het vanzelfsprekend dat we de nabestaanden willen bijstaan in hun periode van rouw. Verdriet heeft tijd nodig, maar ook ondersteuning. Daarom pleiten we ervoor om van rouwen een sociaal gebeuren te maken.

Gebruik van internet wordt steeds vanzelfsprekender in alle communicatie, en online rouwbetuigingen zijn ondertussen een bijkomende manier om medeleven te betuigen. Daarom besloten wij een gratis platform aan te bieden voor rouwende nabestaanden en dierbaren die hun steun willen betuigen. 

Op deze website kunt u een condoléancebericht versturen, of online uw medeleven betuigen.  

DELA biedt als uitvaartspecialist een complete dienstverlening, van  een overlijdensverzekering tot de organisatie van een waardig en persoonlijk afscheid. Ons team van gespecialiseerde medewerkers staat 7 dagen per week en 24 uur per dag klaar om u te helpen.